Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Najbolja škola ‘Banija’ te Gimnazija

Organizatori natjecanja bili su Atletski klub ‘Karlovac’ i Županijski ured za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, sport i informiranje. Zbog hladnog vremena sudjelovalo je manje učenika nego inače. Nastupilo je stotinjak učenika srednjih i osnovnih škola iz Karlovca, Slunja, Krnjaka i Draganića. ‘Banija’ prva, ‘Dragojla’ druga Kod osnovnih škola, najbolja je bila ‘Banija’ sa 16 bodova, druga […]

Organizatori natjecanja bili su Atletski klub ‘Karlovac’ i Županijski ured za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, sport i informiranje. Zbog hladnog vremena sudjelovalo je manje učenika nego inače. Nastupilo je stotinjak učenika srednjih i osnovnih škola iz Karlovca, Slunja, Krnjaka i Draganića.

‘Banija’ prva, ‘Dragojla’ druga

Kod osnovnih škola, najbolja je bila ‘Banija’ sa 16 bodova, druga ‘Dragojla Jarnević’ s 11 i treća škola Braća Seljan s 10 bodova.

Kod prvih i drugih razreda, kod učenica bila je najbolja Helena Valentić iz škole ‘Banija’, a kod učenika Kristijan Vučković iz ‘Braće Seljan’. Luka Zrinšćak iz Osnovne škole ‘Draganić’ bio je prvi kod učenika trećih i četvrtih razreda, a kod učenica najbolja je bila Leonarda Antić iz ‘Dragojle Jarnević’. Josip Karas iz škole ‘Banija’ pobijedio je kod učenika petih i šestih razreda, a kod učenica prva je bila Ivana Turalija iz Osnovne škole ‘Krnjak’. Kod sedmih i osmih razreda u konkurenciji učenika prvi je bio Petar Šabić iz Osnovne škole ‘Banija’, a kod učenica Lucija Petrunić iz iste škole.

Kod srednjih škola u konkurenciji učenika prvi je bio Alen Dervišević iz karlovačke Gimnazije, a kod učenica Katarina Smiljanec iz iste škole.

Pročitajte i ovo

REAGIRALI NA SDP

Karlovački HDZ: Zlonamjernim manipulacijama prikrivaju inertnost i neprepoznatljivost