Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini put k zacjeljivanju rana iz prošlosti Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Do kraja četvrte sezone 'Zadruge' ostalo je još manje od mjesec dana, a pobjednik će kući otići bogatiji za 50.000 eura, što je otprilike 375.000 kuna. Hrvati Paula i Fran još su u showu, a intimni su sve češće Fran i Paula se seksali u Zadruzi pa je tražila test za trudnoću...

Karlovac NAJNOVIJE Podijeli

Najnovije: Kod osobe u Karlovcu potvrđen koronavirus, smješten u donju zgradu

Osobi je virus potvrđen i zato se od jučer poslijepodne nalazi se u karlovačkoj bolnici

Kod jedne osobe u Karlovcu potvrđen je koronavirus, a odmah po saznanju da je kod jedne osobe iz Karlovca potvrđena zaraza novim koronavirusom započele su se poduzimati propisane protuepidemijske mjere kako bi se spriječilo daljnje širenje bolesti, priopćili su iz Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

U Hrvatskoj danas 12 novozaraženih

Radi se o osobi iz Karlovca. Pod protuepidemijske mjere misli se na traženje kontakata zaražene osobe te stavljanje u samoizolaciju njegove obitelji, ako je ima. Kako doznajemo, osobi je potvrđen virus, a tijekom čekanja na nalaz nije bila u bolnici. Po potvrdi zaraze je stigla u karlovačku bolnicu, odnosno u donju zgradu infektivne koja i jest ispražnjena za ovakve slučajeve. Neslužbeno, osoba je osiguranim prijevozom jučer dovezena u karlovačku bolnicu.

Ovo je drugi slučaj zaraze koronavirusom u Karlovačkoj županiji. Prvi je, podsjetimo, s ogulinskog područja, potvrđen u ponedjeljak.

Više informacijama doznat će se na današnjoj konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

Pročitajte i ovo

BIRAČ O DOMU

“U Domu umirovljenika u Karlovcu ne poznaju transparentnost”