Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac SKROZ LOKALNI Podijeli

Ni lijevi, ni desni, ni centar: PROBUDI – alternativa za Karlovac

Apeliraju na birače koji misle da su “svi isti” da izađu na izbore i glas daju stranci kojoj je Karlovac prije svih

Svi oni birači koji na ove lokalne izbore ne planiraju izaći “jer su im sve stranke i političari isti”, u Karlovcu imaju alternativu – novu lokalnu stranku Probudi.

Na njenoj listi za Gradsko vijeće su poznati Karlovčani – liječnici, profesori, pravnici, radnici i studenti. Žele Karlovac kao grad ugodnog života, kulture, mladih i studenata, sporta i zabave, poželjnog prebivališta, s realnim demografskim mjerama, razvijanjem konkurentnog i održivog gospodarstva, zaštićenih voda, šuma, poljoprivrednog zemljišta.

Radi se o stranci koja je nastala iz građanske inicijative ProbudiKA, vođenoj lokalpatriotizmom i altruizmom, rekao je na predstavljanju predsjednik Goran Turk.

-Nismo ni desni, ni lijevi, ni centar. Mi smo tu da zaista probamo koliko je moguće probuditi sve elemente ovoga grada za kojeg držimo da je izuzetno potentan, izuzetno lijep i izuzetno usnuo.

Karlovac im je na prvom mjestu, nemaju vertikalu u Zagrebu, a podržavat će prvenstveno dobre ideje.

– Apeliram na ljude koji ne izlaze na izbore i koji kažu: Isto mi je, HDZ, SDP… Evo, sad postoji jedna određena mogućnost, probudite se, imate alternativu.

Nadaju se jednom vijećničkom mjestu, a onima koji za njihovu politiku kažu da je “kamilica” poručuju da je kamilica blagotvorna.

Pročitajte i ovo

AGLOMERACIJA U ZVIJEZDI

Sutra počinju prvi radovi i polaganje mimovoda u Haulikovoj i Samostanskoj te na Ruskom putu