Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac PROBUDI ZA DOBAR DAN Podijeli

“Probudi” je apsolutno za Karlovac i Karlovčane, nemaju “vertikalu” u Zagrebu

Žele raditi na rješavanju infrastrukturnih, sigurnosnih i egzistecionalnih problema.

Karlovac je dobio stranku Probudi, nastali su na temelju postojeće platforme Probudi KA.

Za predsjednika je izabran Goran Turk, za potpredsjednika Boris Sertić, dok je za glavnog tajnika izabran Alen Kristović.

Sama stranka PROBUDI zasniva se na timskom radu njenih članova čiji je cilj napraviti što bolji rezultat u nadolazećim lokalnim izborima 2021., participirati u vijećima, skupštini, biti stranka svih žitelja Karlovačke županije, kroz koju će birači poslati svoje istinske potrebe za bolji i normalniji život, bez “komplicirane” politike, ka sveopćem povećanju kvalitete života građana grada Karlovca i žitelja Karlovačke županije uključujući sve lokalne jedinice, kažu.

Naš rad se zasniva na svakodnevnim potrebama svih stanovnika, na rješavanju infrastrukturnih, sigurnosnih i egzistecionalnih problema.

-Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane koji žele vidjeti promjene na bolje u ovom gradu da nam se pridruže u stvaranju Karlovca kao grada budućnosti koji će pametnim tehnološkim rješenjima postići značajnu energetsku uštedu koja je jedna od stožernih točaka našeg programa. Karlovac treba postati „Smart City“ u svakom pogledu i doslovno iskoristiti sve moguće potencijalne benefite naprednih tehnologija i digitalizacije u tom kontekstu, poručuju.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Karlovčanke novu sezonu Superlige otvaraju domaćim ogledom s Nebom, mlađe kolegice na startu sezone putuju u Petrinju