Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac NOVI MOLITVENIK Podijeli

Novo obogaćeno izdanje molitvenika “Idemo k Josipu”

Godina je svetog Josipa

Novo, prošireno izdanje molitvenika “Idemo k Josipu” ugledalo je svjetlo dana.

Ovaj molitvenik u jedanaest izdanja pripremao je mons. marijana Radanović, a dvanaesto izdanje uredio je i mons. Antun Sente s vlč. Anđelkom Katancem i Vladom Mikšićem te Matijom Barberićem.

Ovo novo izdanje molitvenika sadrži 240 stranica na kojima se mogu pronaći osnovne molitvve, red mise, priprema za svetu ispovijed, molitva u čast svetog Josipa iz Božanskog časoslova, krunica i litanije svetog Josipa. Devetnica, pobožnost od 30 dana, sedam žalosti i radosti svetog Josipa sadržane su su dvanaestom izdanju ovog molitvenika.

Novo izdanje posebno je i po tome što donosi sadržaj koji nije objavljivan u ranijim izdanjima, kao što su biblijski citati o svetom Josipu, homilija biskupa Ivana šaškanazvala Josipovska Hrvatska koju je izgovorio prigodom otvaranja Godine svetog josipa, opis Velike pobožnosti svetom Josipu u nacionalnom svetištu. Sadržii poznatae pjesme ispjevane u čast sv. Josipa.

Posebno je opremljen fotografijama u boji, a ukoričen je tvrdim bijelim koricama kojima dominira lik sv. Josipa postavljen u Svetištu.

Svi zainteresirani mogu doći po svoj primjerak Molitvenika u Nacionalno asvetište svetog Josipa na Dubovcu.

Pročitajte i ovo

POMALO

Radovi na Dubovcu trebali bi biti gotovi do kraja listopada