Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Osnivaju se Vijeća za prevenciju

Riječ je o tijelu koje bi trebalo pridonijeti većoj sigurnosti građana, pojasnila je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić. Članovi Vijeća za prevenciju, dodala je, trebale bi biti ključne osobe koje tome mogu pridonijeti. Vijeće za prevenciju već je osnovano u Dugoj Resi i Slunju, u tijeku je formiranje u Karlovcu i Ozlju, a očekuje se […]

Riječ je o tijelu koje bi trebalo pridonijeti većoj sigurnosti građana, pojasnila je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić. Članovi Vijeća za prevenciju, dodala je, trebale bi biti ključne osobe koje tome mogu pridonijeti.

Vijeće za prevenciju već je osnovano u Dugoj Resi i Slunju, u tijeku je formiranje u Karlovcu i Ozlju, a očekuje se uskoro i u Ogulinu. Najaktivniji članovi vijeća su u Slunju, gdje je već provedeno nekoliko preventivnih aktivnosti. Novi prilaz osnovnoj školi, te kandidiranje projekta ‘Zdravo i sigurno dijete’ na UNDP-ov natječaj.

Projekt ‘Kaciga glavu čuva’ proveden je u Karlovcu u školi Mahično, gdje je za Dan rada 62 učenika dobilo biciklističke kacige. Pored ovakvih akcija, Vijeća za prevenciju bit će usmjerena i ka suzbijanju nasilja u obitelji, delikvencije, zlouporabe droga i slično.

Pročitajte i ovo

BRANITELJI NE OTKAZUJU

Karlovački branitelji: Bez obzira na otkazivanje, okupit ćemo se sutra na mostu