Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život BRANDING HRVATSKE Podijeli

Ozalj na tri dana domaćin fizičarima, izumiteljima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima

Dolaze Pavuna, Cuccurin, Ashley Colburn, Antunović, Čolak, Vrankić

Ozalj će od petka do nedjelje biti domaćin 4. konferencije “Branding Hrvatske u svijetu”.

Ova manifestacija u grad Zrinskih i Frankopana dovest će brojne stručnjake iz zemlje i inozemstva poput fizičara i izumitelja Davora Pavuna ili Amerikanke Ashley Colburn stručnjakinje za destinacijski menadžment ili pak izumitelja ‘čitača misli’ Miroslava Vrankića i suvlasnika Adris grupe i jednog o 10 najbogatijih Hrvata Plinia Cuccurina, zatim naftnog poduzetnika i hotelijera Tomislava Antunovića i druge.

Svečano otvorenje konferencije je u petak 17 sati u Starom gradu Ozalj nakon čega će u 18 sati veliko uvodno predavanje održati prof. dr. Pavuna.

Predavanja u subotu počinju u 9:30. Održat će ga Anja Bauer Minkara brand stručnjakinja i vlasnica agencije za branding Fabular. Sljedeće predavanje održat će u 11:15 Andrija Čolak, vlasnik najuspješnije hrvatske franšize u svijetu Surf ‘n’ Fries i član tima izumitelja pametnog kišobrana. Svoju prezentaciju Tomislav Antunović održat će u 15:30 dok će predavanje prodekana Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacij Gorana Bandova početi u 17 sati. Za kraj drugog dana šećer na kraju – predavanje američke stručnjakinje za destinacijski menadžment, producentice i TV-personality Ashley Colburn u 19 sati.

Posljednjega dana konferencije, u nedjelju predavanje će održati Miroslav Vrankić izumitelj ‘čitača misli’ od 9:30, a u 11 sati prezentaciju će održati Plinio Cuccurin. Okrugli stol o stanju medija u RH je u podne. Popodnevi dio programa počinje u 16 sati okruglim stolom “Kulturni ambasadori RH u svijetu”. Videolinkom će se javiti violončelist Stjepan Hauser, a sudjeluju još pijanistica Martina Filjak, operni pjevač Leon Košavić, Petar Čurić i drugi. Najbolje od Ozlja predstavit će gradonačelnica Gordana Lipšinić u 17:45, a konferencija završava u 19 sati.

Pročitajte i ovo

PLIVANJEM DO ZDRAVLJA

Jutros poplava kod nadvožnjaka na Ilovcu, automobili plivali