Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život KARLOVAC Podijeli

Para-taekwondoistima podršku daje i gradonačelnik Mandić

Hrvatski viceprvak Matija Pahanić član je TKD Prana koji već godinu dana uređuje novu dvoranu u vojarni Luščić

Matija Pahanić vice prvak Hrvatske u para taekwondou član je karlovačkog TKD Prana, prvog kluba u Karlovcu koji je širom otvorio vrata djeci s teškoćama u razvoju.

Nedavno je gradonačelnik Damir Mandić, kaže njegov otac, izrazio želju fotografirati se s Matijom. Odradili su to na akciji “Kupujmo hrvatsko”.

Bila je to prilika da se još jednom upozna javnost da u Karlovcu postoji TKD Prana, mogućnost treniranja za djecu s teškoćama u razvoju te o rezultatima koje postižu.

Također, s rastom broja članova porasla je i potreba za novim prostorom. TKD Prana je od Grada na korištenje dobio veću dvoranu u bivšoj vojarni Luščić.

– Posljednjih godinu dana treneri, roditelji i predsjednik kluba Goran Cvitak uređuju bolju i veću dvoranu u bivšoj vojarni Luščić. Zgrada je to koju su dobili na korištenje od Grada. HVALA Gradu i gradonačelniku Damiru Mandiću. Također veliko hvala i pozdrav svim dosadašnjim i budućim donatorima na materijalu i financijskoj pomoći, bez čega ništa ne bismo mogli. HVALA LJUDI!!!!, poručio je Matijin tata Denis Pahanić na svom Facebooku.

Vezani članci

Pročitajte i ovo

KRAVATA JE HRVATSKA

Dan kravate u Srednjoj školi Duga Resa