Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -3C° Ogulin

 • weather-image

  -2C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Život PARFEMSKA INDUSTRIJA Podijeli

Parfemi by David Gorup osvajaju tržište, nose ime mladog Karlovčanina: Pozivam sve da pokušaju doći do svog parfema

David se javio na natječaj Hrvatske parfemske kuće i dobio parfem sa svojim imenom

Nakon dugo vremena mi se isplatio trud na društvenim mrežama, kaže Karlovčanin David Gorup koji je na audiciji Hrvatske parfemske kuće izabran da, poput Davida Beckhama, ima svoj parfem.

Točnije, parfem koji nose njegovo ime i prezime. Prodaje se u dvije verzije, manjoj 35 ml i većoj 50 ml po cijeni od 150 odnosno 250 kuna. Najviše ga za sad kupuju osobe stare između 18 i 30 godina pa se može reći da su mladenačkog mirisa.

David kaže kako prodaja parfema by David Gorup ide dobro pa se uskoro planira izbaciti kolekciju od četiri ženska i četiri muška mirisa sa svojim imenom.

No, to nije sve, David poziva sve osobe starije od 18 godina koje su aktivnije na društvenim mrežama da i same pokušaju  ovo što je njemu uspjelo, dobiti vlastiti parfem.

– Svatko ima šansu, ako ima saznanja u društvenim mrežama može se javiti i dobit će šansu da se okuša u tome, pojašnjava. A javiti se može njemu na njegov instagram profil ili Hrvatskoj parfemskoj kući.

Oni koji se pak samo žele educirati mogu na parfemske učionice.

– Planiramo na više lokacija u Karlovačkoj županiji organizirati parfemske noći, parfemske partye gdje ćemo pozvati ljude i medije da to podrže i gdje ćemo polaznike naučiti više o parfemima, predstaviti im sav naš asortiman, sve će moći probati i na licu mjesta, ako žele i kupiti.

Pročitajte i ovo

JOSIPOVE SRIJEDE

“Bit hrvatskih obitelji i naroda je duhovna podloga. Žive bi nas progutali kad smo napadnuti, da nismo molili i vjerovali, a branitelji nosili krunice”