Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac NADMUDRIVANJE Podijeli

Petračić: Gradonačelnik samo pipne pa ostavi. Mandić: Ispred vas smo korak u djelima

Petračić misli da Gradsko vijeće uopće ne raspravlja o problemima bitnima za Karlovac, a gradonačelnik misli da je on vješt u improvizaciji

Gradonačelnik Karlovca samo pipne pa ostavi, ali cjelovitih rješenja nema, rekao je danas vijećnik Davor Petračić na samom početku sjednice Gradskog vijeća Karlovca.

Petračića je uzrujao dnevni red sjednice Vijeća jer misli da se uopće ne raspravlja o problemima važnim za Karlovac, a usput je docirao i predsjednici Vijeća Marijani Tomičić.

-Čudim se da vam se jezik nije sapleo od tih silnih izmjena i dopuna koje ste pročitali kao dnevni red. Karlovac i dalje stoji na mjestu, nedavno ste dali potpore poduzetnicima u razini džeparca, pa ovaj dnevni red uopće nije složen prema aktualnim problemima grada. Ne percipirate probleme, rekao je Petračić.

Petračić nakon uvoda nije stao, pa je u aktualcu “piknuo” i dogradonačelnika Mrzljaka, nazvavši ga “specijalistom za mulj”. Zanima ga gdje odlazi karlovački mulj i po kojoj cijeni.

“Vi ste improvizator, ali mi smo korak naprijed u djelima”

-Mrzljak je rekao da će ga staviti u svoju baštu, ali pametniji je on od onog što govori, napomenuo je Petračić. Izbor Petračićevih riječi zasmetao je šeficu Vijeća Tomičić koja je pozvala da se biraju riječi i način obraćanja te da je njoj takav izričaj bio neprimjeren. Za gradonačelnika Damira Mandića stvar je jasna. Petračić je jači improvizator od gradske vlasti i verbalno je ispred njih, ali oni su ispred njega djelima.

Kazao je i da se karlovački mulj vozi u Vinkovce i da je riječ o poslovnom odnosu, ali i da vjerujem da će se budućom izgradnjom sušionice mulja u Karlovcu taj problem riješiti.

 

Pročitajte i ovo

CENTAR

Zvijezda je gradilište: Oružana niče, ulice raskopane, pogledajte radove