Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac BIT ĆE POSAĐENA NOVA Podijeli

Platana u Marmontovoj 16 bit će srušena: Opasna je za ljude i imovinu

Utvrđeno je da je narušene statičke stabilnosti. Od 23. do 25. lipnja dok traje uklanjanje, na snazi privremena prometna regulacija

Platana u Marmontovoj aleji koja nosi oznaku S030 i nalazi se na broju 16, bit će srušena ovaj tjedan.

Na temelju elaborata kojeg je izradio arborist, doktor znanosti Nikola Lacković, ovo konkretno stablo je narušene statičke stabilnosti zbog čega se preporučuje rušenje i zamjena novom platanom u roku dvije godine.

Rušenje će, po zahtjevu Javne ustanove Natura Viva za hitnim uklanjanjem zbog opasnosti za ljude i imovinu, obaviti karlovačko Zelenilo od 23. do 25. lipnja.

Dva dana privremene regulacije prometa

U tom periodu, od 7 do 14 sati, u Marmontovoj će na snazi biti i privremena regulacija prometa jer će Zelenilo zauzeti kolnik državne ceste D6.

Odvijat će se Supilovom i Primorskom u oba pravca za vozila do 3,5 tone nosivosti, a za ona teža promet će se iz smjera centra grada u smjeru Pivovare preusmjeravati Primorskom ulicom do raskrižja s ulicom Luščić, u Ulicu Luščić, Ulica Herte Turze te ravno Ulicom Frana Supila na Marmontovu aleju.

Navedena vozila za smjer kretanja od Pivovare prema centru se preusmjeravaju u Ulicu Frana Supila, Ulica Herte Turze, lijevo u Ulicu Luščić, te dalje ulicom Miroslava Krleža do državne ceste D6.

Foto: Ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

SREĆOM BEZ ŽRTAVA

Kamion na autocesti naletio na cestarsko vozilo iz kojeg su malo prije toga izašli radnici