Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Županija Podijeli

Policija apelira da se oružje prijavi

Policija stoga ponovo upozorava na nesreće koje se mogu dogoditi i podsjeća da nema nikakvih sankcija za one koji žele predati oružje. – Jučer na odlagalištu smeća u Tounju od strane građanina pronađena je odbačena plastična kanta u kojoj se nalazilo 8 ručnih bombi M-57, te 3 tromblonske mine. Isto je izuzeto po policijskim službenicima […]

Policija stoga ponovo upozorava na nesreće koje se mogu dogoditi i podsjeća da nema nikakvih sankcija za one koji žele predati oružje.

– Jučer na odlagalištu smeća u Tounju od strane građanina pronađena je odbačena plastična kanta u kojoj se nalazilo 8 ručnih bombi M-57, te 3 tromblonske mine. Isto je izuzeto po policijskim službenicima i bit će naknadno uništeno. Molimo građane da ne ostavljaju oružje na odlagalištima otpada, poljskim putevima, šumama i slično, već da pozovu policiju na 92 jer protiv građana koji prijave zabranjeno i dozvoljeno oružje nadležnom tijelu radi predaje neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak – poručila je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Pročitajte i ovo

ZA STARIJE

Ogulinski dom za starije dobit će novo ruho: Kvaliteta života za treću životnu dob