Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Crna kronika DOBRO JE I PROŠLO Podijeli

Policija potvrdila: 24-godišnjak s 2,2 promila vozio u suprotnom smjeru i skrivio sudar. Pobjegao, ali brzo uhvaćen

Pet ozlijeđenih osoba, a vozaču se smiješi prijava za obijesnu vožnju

Karlovačka policija potvrdila je danas ono što smo ranije i objavili – jučerašnju nesreću na Brzoj cesti u Karlovcu skrivio je 24-godišnji vozač koji je napuhao 2,2 promila. Kad je skrivio nesreću, pobjegao je, no brzo je uhvaćen. 

Više o nesreći čitajte ovdje. 

Policija objašnjava kako je skrenuo na raskrižju kod željezničkog kolodvora u krivi smjer i već tad počeo s krivudanjem – prešao preko rubnjaka i trave i udario u stup prometnih znakova. Tad se našao u suprotnoj traci i vozio pa udario u karlovački auto kojim je upravljala 21-godišnjakinja. Silina udaraca bila je takva da je taj automobil odbačen i udario je u teretni koje je vuklo priključno vozilo, ali i još jedan auto u suprotnoj traci. POlicija nam je potvrdila da je 24-godišnji vozač tada izašao iz automobila i pobjegao, ali brzo su ga policajci pronašli i alkotestirali. Napuhao je 2,2 promila.

U nesreći pet osoba je lako ozlijeđeno i to dvije vozačice osobnih automobila i tri putnice iz njihovih automobila.

U odnosu na ovu prometnu nesreću, a zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela obijesne vožnje u cestovnom prometu provodi se daljnje kriminalističko istraživanje nakon kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena odgovarajuća prijava. Ujedno, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv vozača će nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo

OPET ISTO

Zatvor, novčana kazna i zabrana kazne za dvojicu ponavljača