Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport Županija Podijeli

Potpisan sponzorski ugovor s ‘Vagorom’

Ugovor su potpisali direktor tvrtke ‘Vagor’ Duško Radovinović i predstavnik Hrvatskog planinarskog saveza Darko Berljak. U organizaciji ovog događaja sudjelovao je Centar za ekspedicionizam, istraživanje i kulturu ‘Braća Seljan’. Potpisivanju ugovora bili su nazočni predsjednik Karlovačke sportske zajednice Zdravko Marčetić i tajnik Tomislav Polić. Ženska hrvatska ekspedicija kreće na Mount Everest za četiri mjeseca, a […]

Ugovor su potpisali direktor tvrtke ‘Vagor’ Duško Radovinović i predstavnik Hrvatskog planinarskog saveza Darko Berljak. U organizaciji ovog događaja sudjelovao je Centar za ekspedicionizam, istraživanje i kulturu ‘Braća Seljan’. Potpisivanju ugovora bili su nazočni predsjednik Karlovačke sportske zajednice Zdravko Marčetić i tajnik Tomislav Polić.

Ženska hrvatska ekspedicija kreće na Mount Everest za četiri mjeseca, a u ekspediciji će biti i većina djevojaka koje su sudjelovale prošle godine u usponu na 8201 metar visok vrh u Himalajama, Cho Oyu. Jučerašnjem potpisivanju ugovora bile su nazočne članice ekspedicije Iris Bostjančić, Paula Kovač, Jelena Dabić, Marija Maćešić i Ena Vrbek. Tvrtka ‘Vagor’ opremit će ekspediciju opremom marke ‘Northland’, koja je namijenjena ovakvim ekspedicijama.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Mostanjčani nastupili na Prvenstvu veterana HNS-a, u osmini finala na jedanaesterce ispali od domaćina Neretve