Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Crna kronika ISTRAGA Podijeli

Prošlotjedna jurnjava po Karlovcu vodi i prema raspletu nedavnih pljački

Interesantno je “poklapanje” događaja pa bijeg pred policijom možda i nije bio tako bezveze

Nekoliko pljački obiteljskih kuća u Karlovcu, među kojima je i ona zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića, moglo bi se između ostalog, dovesti u vezu i s prošlotjednom policijskom jurnjavom i pucnjavom po gradu za dvojicom muškaraca koje je na kraju policija privela.

Policija kao i uvijek, službeno šuti, no neslužbeno iz više se izvora čuje kako bi nit ovih kaznenih djela trebalo potražiti i u događaju koji je grad dignuo na noge.

Podsjetimo, policija je po gradu prošlog četvrtka navečer jurila za automobilom kroz nekoliko karlovačkih kvartova, ispalili su četiri metka i jurili za njima u pet vozila, pa ih uhvatili na Jamadolu. Zapeli su im za oko zbog brzine, a onda je počela jurnjava. Dan kasnije priopćili su iz policije kako su priveli dvojicu muškaraca, otprije im poznatih, a jednog su tražili zbog iznude.

Kako doznajemo, jedan od njih živi na karlovačkom području, a drugi na zagrebačkom. Interesantno je zato “poklapanje” ovog događaja s provalama i pljačkama u kuće Karlovčana koji su na skijanju bili upravo tijekom proteklog tjedna, među kojima i drugi čovjek hrvatske policije.

Bijeg pred policijom tako izgleda nije bio bez veze jer su očito akteri događaja u tom trenutku više od policije znali za što bi mogli biti krivi ili imati informaciju više.

 

Pročitajte i ovo

POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Provaljeno u kuću u Dugoj Resi, a u Karlovcu uhvaćen pijan za volanom