Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  24C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Županija Podijeli

Radmila Medaković izbačena iz SDSS-a

Medaković, naime, nije prihvatila sugestije svojih čelnika da na izbornu listu za izvanredne lokalne izbore, početkom travnja u Plaškom, stavi predstavnike Hrvata, kao ni da nakon izbora koalira s HDZ-om. Ona je pakt, podsjetimo, sklopila s SDSS-u omraženim Borislavom Kašljevićem. Zbog takvih odluka, Medakovićeva, te cijeli izvršni odbor i Skupština stranke u Plaškom suspendirani su. […]

Medaković, naime, nije prihvatila sugestije svojih čelnika da na izbornu listu za izvanredne lokalne izbore, početkom travnja u Plaškom, stavi predstavnike Hrvata, kao ni da nakon izbora koalira s HDZ-om. Ona je pakt, podsjetimo, sklopila s SDSS-u omraženim Borislavom Kašljevićem.

Zbog takvih odluka, Medakovićeva, te cijeli izvršni odbor i Skupština stranke u Plaškom suspendirani su.

Niti tada Medaković nije postala ništa poslušnija. Iako joj je iz središnjice rečeno da se ne može kandidirati ni za jednu stranačku funkciju dok je pod suspenzijom, ona je sredinom lipnja na izbornoj skupštini općinske organizacije to ipak učinila i prihvatila kandidaturu za predsjednicu. Bila je to kap koja je prelila čašu čelništvu stranke te ju je odlučilo izbaciti iz svojih redova, a organizaciju u Plaškom raspustiti.

Povjerenica SDSS-a, koja u Plaškom mora organizirati novu izbornu Skupštinu, je članica Glavnog odbora, ali i vijećnica u Općinskom vijeću, Mara Šupica.

Pročitajte i ovo

TRAJE DO SREDINE KOLOVOZA

Sutra počinje Ljeto u Ozlju