Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Život DOČEK NOVE GODINE Podijeli

Rasplesani ulazak u Novu 2020. u Karlovcu uz najveći hrvatski dance party ’90., Ivanu Banfić, Mineu i Ellu

U Karlovcu će biti najbolja fešta

Karlovčani će i Novu 2020. godinu dočekati na otvorenom kod Glazbenog paviljona, a Grad će im prirediti najveći hrvatski dance party uz glazbu 90.-ih.

Nastupat će Ivana Banfić, Minea i Ella, najavio je Filip Trezner iz Izvan fokusa na današnjem predstavljanju programa.

– Smatramo da je ovo program koji će privući ne samo Karlovčane nego i ljude iz okolice posebice iz Zagreba koji su željni ovakvog programa, a koji je ponovno interesantan mlađoj, ali i starijoj publici. Pozivam naše sugrađane i turiste da nam se pridruže i da završimo ovu godinu proslave 440. rođendan grada Karlovca na najbolji mogući način, slavljem, dance partyijem u Karlovcu. Sve počinje u 21 sat i traje do dugo iza ponoći.

Osim što s Karlovcem imaju obiteljske poveznice Minea i Ivana Banfić dobro se sjećaju ’90.-ih kada su često bile u gradu na četiri rijeke. Zato se ponovnom dolasku i nastupu nakon dugo godina iznimno vesele.

– Sjećam se da su moje devedesete bile itekako vezane za Karlovac. Mogu garantirati ljudima, svima koji dođu odličnu zabavu i super atmosferu i najbolji uvod u iduću godinu. Devedesete su misterij koji još nismo odgonetnuli jer svaki naš nastup prate sve generacije, čak i mladi koji se nisu ni rodili tih godina, rekla je Minea.

– Vežu me lijepa sjećanja za devedesete. Nismo dugo bile u Karlovcu, a devedesetih sam ovdje harala. Definitivno se jako veselim da smo baš ovdje u Glazbenom paviljonu okruženi šumicom, možda sleti koji vrabac i komarac. Pozivam cijelu Hrvatsku u Karlovac jer ovdje će biti najbolja fešta, dodala je Banfić.

Pročitajte i ovo

TKO ŽELI, DOBRODOŠAO JE

U Karlovcu nedostaje svih krvnih grupa, osobito 0 pozitivne