Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija Podijeli

Slučaj “Krupa” prijavljen ministru Primorcu

Podsjetimo, ravnatelj škole Krupu je još početkom 2006. godine prijavio policiji zbog navodnog seksualnog iskorištavanja učenice, da bi mu potom uručio otkaz s obrazloženjem da je neopravdano izostajao s posla, te da je svojim medijskim istupima naštetio ugledu škole. U lipnju ove godine Krupa je dobio sud protiv škole. Prema presudi osim povratka na posao […]

Podsjetimo, ravnatelj škole Krupu je još početkom 2006. godine prijavio policiji zbog navodnog seksualnog iskorištavanja učenice, da bi mu potom uručio otkaz s obrazloženjem da je neopravdano izostajao s posla, te da je svojim medijskim istupima naštetio ugledu škole.
U lipnju ove godine Krupa je dobio sud protiv škole. Prema presudi osim povratka na posao trebala su mu biti isplaćena sva primanja i doprinosi za vrijeme dok nije radio.
Prema riječima, prve hrvatske zviždačice Vesne Balenović "Krupa se vratio na posao, ali svakodnevno je izložen šikaniranju i mobingu".

– Mrzljak Nikola dvije godine muči gospodina Alfreda Krupu, po sudovima ga maltretira. Oblatio ga je s tom groznom aferom koja je uništila život njemu i njegovoj obitelji i ne želi mu isplatiti dvogodišnje plaće. Zamislite sebe da dvije godine nemate plaću. Gospodin se javio udruzi, udruga je obavijestila ministra i sad ćemo vidjeti dalje. Ne može se samovolja provoditi i mobing jer u Hrvatskoj ima jako puno profesora, a puno ima i "Mrzljaka" – izjavila je Balenović.

Pročitajte i ovo

MOŽE ODGODA?

Belgijci koji su htjeli graditi dom u Tušmeru morat će doći na sljedeće gradsko vijeće i objasniti gdje je zapelo oko gradnje