Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Crna kronika ZAVRŠIO U PRITVORU Podijeli

Slunjanin prijetio policiji, stigli mu u pretres pa našli oružje i drogu

Ono kad povlačiš mačka za rep, pa te “strefi”

Slunjanin koji je najprije malo narušavao red i mir, a onda zaprijetio policiji, završio je u pritvoru nakon što mu je policija pretražila kuću pa u njoj našla oružje i drogu.

Muškarac star 47 godina najprije je narušavao red i mir pa je uhićen, ali izgleda da je bio “nabrijan” jer je prijetio policajcu. Brzo mu je u pretragu kuće stigla policija koja je doista imala što i za pronaći.
-Prilikom pretrage doma i drugih prostorija kod 47-godišnjaka su pronađena dva komada vatrenog oružja, dijelovi vatrenog oružja, 47 komada raznog streljiva, 6,7 grama droge Hašiš, 1377,26 grama zelene biljne tvari nalik na drogu Cannabis Marihuana, 17,5 litara tekućine sa sadržajem materije nalik na drogu Cannabis Marihuana i 2,4 grama sjemenki nalik na sjemenke konoplje tipa Marihuana, što je osumnjičeni proizveo neovlaštenim uzgojem, priopćili su iz policije.

Smiješe mu se četiri kaznena djela i jedan prekršaj

Priveden je i smiješe mu se četiri kaznena djela i jedan prekršaj.Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnja, neovlaštena proizvodnja i promet drogama, nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari te prekršaja narušavanja javnog reda i mira, 47-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo

ALKOHOL I DROGA

Karlovčanin (34) noćašnji “laureat” pijanih vozača