Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život SUPER KLINCI Podijeli

Sportići s Gaze: Radio slušaš zbog muzike i vijesti, a Mrežnicu slušaš

Mališani iz Dječjeg vrtića Gaza učili su o radiju, a posjetili su i stolnoteniski centar

Sportići – grupa mališana koji pohađaju Dječji vrtić Gaza u Karlovcu danas je posjetila naš radio. Donijeli su dobru atmosferu, poklone, ali ono što je  najvažnije – dječju radoznalost i pozitivu.

U društvu dragih teta Anite i Valerije, “zauzeli” su Radio Mrežnicu i pokazali da za svoje godine jako dobro znaju što je radio i čemu služi. Kao iz topa rekli su da se na radiju sluša muzika, vijesti, prognoza, ali i “kad negdje gori” ili “kad se ne’ko sudari”. Ono što ih je zanimalo i to najviše, su mikrofoni, kompjutori i kako se to uopće priča, a naučili su i važnu stvar – da kad god želiš nešto brzo čuti moraš slušati radio i to Radio Mrežnicu.

Osim što su dobro informirani, “Sportići” su nam pokazali i zašto se baš tako zovu. Tjedno, naime, četiri puta vježbaju uz trenericu Maju i nema što o sportu i vježbanju ne znaju. “Ispaljuju rakete” kroz vježbu, skaču i skakuću, vrte se, znaju što je , odnosno pravi su mali sportaši koji se uskoro nadaju najboljem mjestu na vrtićkoj olimpijadi. Tada će ponovno biti naša vijest, baš kao što je i njihov posjet danas nama osvježavajuća vijest dana. Osim što su sportski nastrojeni, definitivno su i glazbeno. Otpjevali su nam nekoliko pjesama, od onih dječjih pa do “Crvenog ferrarija” Mladena Grdovića.

U Dugu Resu stigli su vlakom koji je bio “star, ali brz”. S geografijom problema nemaju jer su k’o iz topa ispalili da su u Dugoj Resi i da ovim gradom teče rijeka Mrežnica. A budući su sportski orijentirani, posjet gradu na Mrežnici i gradu poznatom po Radio Mrežnici završili su, gdje drugdje, nego u stolnoteniskom domu.  Stolni tenis koji je još jedan od zaštitnih znakova Duge Rese približili su im majstori ovog sporta, pa na kraju današnjeg super izleta ostaje za nadati se da će netko od ovih mališana svoj životni put odabrati ili u medijima ili kroz stolni tenis. Kako bilo, svima sretno!

Pročitajte i ovo

OTVARANJE

Ako vam fali Kladuša, možete ići od ponedjeljka slobodno. Pročitajte kamo možemo i gdje je još STOP