Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini je put ka zacjeljivanju rana iz prošlosti

Županija Podijeli

Suradnja Duge Rese i Ljubuškog

Proteklog vikenda Ljubuški su posjetili članovi KUD-a "Sveti Juraj", predstavnici Grada Duge Rese i Turističke zajednice. – Mi smo u Ljubuškom prezentirali Mrežnicu i sve turističke sadržaje koje nudimo u Dugoj Resi. Mi smo blizu Zagreba, a oni dosta rade sa Zagrebom u poslovnom smislu, kod nas tako mogu i prespavati i duže se zadržati, […]

Proteklog vikenda Ljubuški su posjetili članovi KUD-a "Sveti Juraj", predstavnici Grada Duge Rese i Turističke zajednice.

– Mi smo u Ljubuškom prezentirali Mrežnicu i sve turističke sadržaje koje nudimo u Dugoj Resi. Mi smo blizu Zagreba, a oni dosta rade sa Zagrebom u poslovnom smislu, kod nas tako mogu i prespavati i duže se zadržati, kaže Boljar.

Duga Resa i Ljubuški u studenom će zajedno na natječaj za bespovratna sredstva Europske unije.

– Vi ne možete biti sami za sebe, to je takva vrsta natječaja, jednostavno smo razgovarali oko toga, pošto su oni po broju stanovnika, po prirodnim ljepotama, po problematici koja muči i Grad Ljubuški i Grad Dugu Resu, odnosno turizam jedne i druge strane, dosta smo kompatibilni, ističe Boljar.

Pročitajte i ovo

BROJKE

20 pozitivnih u petak u Karlovačkoj županiji, u ogulinskoj i karlovačkoj bolnici 67 osoba zbog korone