Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Županija Podijeli

Suradnja Duge Rese i Ljubuškog

Proteklog vikenda Ljubuški su posjetili članovi KUD-a "Sveti Juraj", predstavnici Grada Duge Rese i Turističke zajednice. – Mi smo u Ljubuškom prezentirali Mrežnicu i sve turističke sadržaje koje nudimo u Dugoj Resi. Mi smo blizu Zagreba, a oni dosta rade sa Zagrebom u poslovnom smislu, kod nas tako mogu i prespavati i duže se zadržati, […]

Proteklog vikenda Ljubuški su posjetili članovi KUD-a "Sveti Juraj", predstavnici Grada Duge Rese i Turističke zajednice.

– Mi smo u Ljubuškom prezentirali Mrežnicu i sve turističke sadržaje koje nudimo u Dugoj Resi. Mi smo blizu Zagreba, a oni dosta rade sa Zagrebom u poslovnom smislu, kod nas tako mogu i prespavati i duže se zadržati, kaže Boljar.

Duga Resa i Ljubuški u studenom će zajedno na natječaj za bespovratna sredstva Europske unije.

– Vi ne možete biti sami za sebe, to je takva vrsta natječaja, jednostavno smo razgovarali oko toga, pošto su oni po broju stanovnika, po prirodnim ljepotama, po problematici koja muči i Grad Ljubuški i Grad Dugu Resu, odnosno turizam jedne i druge strane, dosta smo kompatibilni, ističe Boljar.

Pročitajte i ovo

MOŽE ODGODA?

Belgijci koji su htjeli graditi dom u Tušmeru morat će doći na sljedeće gradsko vijeće i objasniti gdje je zapelo oko gradnje