Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija IZVJEŠĆE Podijeli

U karlovačkoj bolnici na respiratoru prva pacijentica

Još jedan muškarac prima kisik visokog postotka. Za obje osobe dogovara se transport u klinike u Zagrebu

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji su dva nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Radi se o dva mlađa muškarca, jedan iz Draganića i jedan iz Ozlja.

Od dvadeset hospitaliziranih pacijenata u karlovačkoj bolnici, dvoje je teškog zdravstvenog stanja.

Iako bolnica ima 28 respiratora (7 transportnih), COVID pacijente se u karlovačkoj bolnici do sad nije stavljalo na ove uređaje već ih se odmah  transportiralo u Zagreb. Radio Mrežnica o tome je pisala početkom listopada. Pročitajte OVDJE.

-Jedna ženska osoba srednje životne dobi nalazi se na respiratoru i to je prva osoba koja je stavljena na respirator u OB Karlovac. Jedna muška osoba prima kisik visokog postotka. Za obje osobe dogovara se transport u klinike u Zagrebu, izvjestio je županijski stožer civilne zaštite.

Iz županijskih škola 9 pozitivnih učenika i 4 nastavnika

Tijekom epidemiološke obrade utvrđeno je da neki od prije prijavljenih pozitivnih slučajeva ne žive u Karlovačkoj županiji. Tako se brojka ukupno do sada oboljelih u županiji smanjila na 479 osoba.

U samoizolaciji se nalaze 343 osobe.

Na današnji dan u školama Karlovačke županije devet je pozitivnih učenika, petero u osnovnim i četvero u srednjim školama. Uz njih pozitivno je i četvero nastavnika – po dvoje u osnovnim i srednjim školama. U samoizolaciji su po četiri razreda u osnovnim i srednjim školama odnosno 110 učenika u osnovnim i 143 učenika u srednjim školama.

Pročitajte i ovo

MALO IZ STOŽERA

Pozitivna i druga dožupanica i šefica stožera Hajsan Dolinar, ali se vratila Furdek Hajdin