Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

U Karlovcu najljepše i najmodernije rodilište

Tada će mu se, potvrdio je i šef Odjela dr. Željko Štajcer, vratiti UNICEF-ov status ‘Rodilište – prijatelj djece’. A da je riječ o potpunom preobražaju ovog ženama važnog Odjela, prva se uvjerila i novinarska ekipa Radio Mrežnice. Od onoga što je bilo prije, nije ostalo gotovo ništa, a rodilište se uređuje prema svjetskim standardima, […]

Tada će mu se, potvrdio je i šef Odjela dr. Željko Štajcer, vratiti UNICEF-ov status ‘Rodilište – prijatelj djece’. A da je riječ o potpunom preobražaju ovog ženama važnog Odjela, prva se uvjerila i novinarska ekipa Radio Mrežnice.

Od onoga što je bilo prije, nije ostalo gotovo ništa, a rodilište se uređuje prema svjetskim standardima, naglasio je dr. Štajcer.

Sada će rodilište imati 12 soba, 10 dvokrevetnih, od čega tri sa vlastitim tušem i sanitarnim čvorom, te dvije jednokrevetne sobe. U svakoj će majke biti sa svojim bebama, ali sada bebe više na kupanje i uređivanje neće ići izvan sobe.

Bebe se više neće pokazivati kroz prozor

Ni posjet očeva više neće biti isti. Ubuduće svoju bebu nećete morati gledati kroz staklo jer se uređuje predprostor, u kojem će biti omogućen neposredan kontakt i sa djetetom i suprugom. Na istom mjestu bebe će se i opremati za izlazak iz bolnice.

A i porod u karlovačkoj rađaoni od 1. prosinca, kad će biti otvorenje, trebao bi biti ugodniji. Stižu tri nova, najmodernija stola.

Vrijednost uređenja karlovačkog rodilišta je nešto više od 3 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo

NE DUGO

Uklanja se mimovod: Dio Dubovca bez vode