Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac UPOZNAJTE IH Podijeli

U Karlovcu se provodi 25 EU projekata teških 78,8 milijuna kuna

Manifestacija “Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj” održava se u sklopu Europskog tjedna i građani mogu saznati više o projektima koji se provode

Privlačenje bespovratnog EU novca za provođenje projekata Gradu Karlovcu je jedan od prioriteta, a da bi građane upoznali s tim uključili su se u manifestaciju “Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj”.

Naime, Grad Karlovac u ovom trenutku provodi 25 projekata sufinanciranih sredstvima EU u ukupnoj vrijednosti 78,8 milijuna kuna. Još 20 projekata ukupne vrijednosti 85,5 milijuna kuna je prijavljeno i očekuju se rezultati evaluacije.

Danas će se u OŠ Švarča predstaviti tri INTERREG projekta vezanih za energetsku učinkovitost, sutra će se u Draškovićevoj otovriti europskim novcem obnovljena šetnica iz projekta “Zaštita i promocija kesten”, u srijedu je pak na redu OŠ “Braća Seljan gdje će biti prezentiran program INTERREG.

– Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Također, sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe će u neposrednoj komunikaciji s građanima dobiti jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge.

Photo by Diego PH on Unsplash

Pročitajte i ovo

DEBAKL RESTARTA

HDZ pobijedio diljem Karlovačke županije, osim u Kamanju i Plaškom