Radio Mrežnica
NIZ DOGAĐAJA Podijeli

U požaru kuće u Draganiću stradao muškarac

Uhvaćena su jučer i dvojica vozača – jedan pijan, a drugi recidivist

Smrt muškarca, pijani vozači, ali i sudska kazna danas su u rubrici crne kronike karlovačke policije.

 

U požaru obiteljske kuće čiji je vlasnik 93-godišnjak u Draganiću pronađeno je mrtvo tijelo muškarca.
Sve se događalo jučer navečer, a napravljen je očevid. Utvrdit će što je uzrok požara, ali i najbitnije – identitet stradale osobe.

Danas u jutarnjim satima policijski službenici su u Karlovcu utvrdili da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,06 g/kg upravlja 37-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden 43-godišnji hrvatski državljanin kojeg su prilikom nadzora prometa dana 07. ožujka policijski službenici zaustavili u Kamanju. Utvrdili su da upravlja osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena te je tom prilikom izvršeno testiranje na drogu kojom prilikom je utvrđena prisutnost droga u organizmu a vađenje krvi i urina radi analize je odbio. Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu od 2640 eura i dva mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom.