Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Život POMOZITE UTINJAŠIMA Podijeli

U Utinji sve više napuštenih pasa. Sa 136 životinja sklonište puca po šavovima. Građane se moli za pomoć

Iz udruge “Najbolji prijatelj” apeliraju: Nemoćni smo i na izmaku snaga

Brojka napuštenih pasa u skloništu u Utinji popela se na 136 i svaki dan raste. Stanje je dramatično, volonteri i djelatnici CRPK apeliraju na građane da pomognu ovim životinjama. 

Na internetskoj stranici crpk.hr u galeriji fotografija se može pronaći novopristigle pse, ali i sve one koji su u skloništu već neko vrijeme. Niti jedan nema čip.

Ovaj broj napuštenih životinja, kažu iz udruge “Najbolji prijatelj”, već dugo nije dosegnut. Zato mole sve udruge za pomoć životinjama, volontere, ljubitelje pasa, potencijalne udomitelje i čuvalice da ako imaju slobodno mjesto, neki kutak, mogućnost da zbrinu bar jednog od njih kako bi se smanjio broj pasa u skloništu.

-Ovako su skoro pa nevidljivi…kažemo skoro jer ih mi vidimo, ali smo nemoćni, na izmaku snaga, zbog malo volontera, a velikog broja napuštenih pasa koje smo sklonili s ulice i koji bi isto završili tamo… postali BROJ. A koliko ih još čeka na ulici..vidite i sami po objavama. Pogledajte galeriju fotografija iz skloništa, a u dogovoru s voditeljem skloništa pse je moguće preuzeti u Karlovcu. Mi ćemo pomoći koliko je u našoj moći. Direktan kontakt voditelja skloništa: 098 189 6999.Iskreno hvala svima koji će pomoći na bilo koji način, kažu iz “Najboljeg prijatelja”.

Pročitajte i ovo

RADOVI

Dio Duge Rese danas bez vode