Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

Ukupni prihodi rastu, nezaposlenost pada

Ocijenio je to županijski pročelnik za gospodarstvo Mladen Kobasić, napomenuvši da prerađivačka industrija, po kojoj smo prepoznatljivi, iskazuje sve bolje rezultate i sve više investira.– Prerađivačka industrija, zajedno s trgovinom i graditeljstvom, zauzima tri čelne pozicije u gospodarskim granama Karlovačke županije – istaknuo je Kobasić. Po broju poduzetnika, pa i financijskim rezultatima, u Karlovačkoj županiji […]

Ocijenio je to županijski pročelnik za gospodarstvo Mladen Kobasić, napomenuvši da prerađivačka industrija, po kojoj smo prepoznatljivi, iskazuje sve bolje rezultate i sve više investira.
– Prerađivačka industrija, zajedno s trgovinom i graditeljstvom, zauzima tri čelne pozicije u gospodarskim granama Karlovačke županije – istaknuo je Kobasić.

Po broju poduzetnika, pa i financijskim rezultatima, u Karlovačkoj županiji prednjače Karlovac, Ogulin i Duga Resa, dok je županija, na državnom nivou, u zlatnoj sredini.
– Karlovačka županija je u Hrvatskoj na 11. mjestu po broju poduzetnika i po visini prosječne netto plaće. Podatak je to kojim i ne trebamo biti previše zadovoljni: teži se da se naša županija bolje pozicionira po tim pokazateljima, ali, opet, i to, u odnosu na 21 županiju i Grad Zagreb, nije toliko loše, obzirom na sve ono što se ovdje prijašnjih godina prošlo – rekao je Kobasić.

Pročitajte i ovo

REAGIRALI NA SDP

Karlovački HDZ: Zlonamjernim manipulacijama prikrivaju inertnost i neprepoznatljivost