Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

‘Umirovljenici već odavno prisilno štede’

Poručili su to iz županijske organizacije HSU-a, čije je predsjedništvo raspravljalo o najavljenim reformama i mjerama štednje.– Apeliramo da se zdravstvena reforma provede stvarno i sadržajno u korist onih kojima je zdravstvena skrb potrebna, uvažavajući principe društvene solidarnosti i pomoći onima kojima je ta pomoć najpotrebnija – poručili su iz stranke, naglasivši kako je ispalo […]

Poručili su to iz županijske organizacije HSU-a, čije je predsjedništvo raspravljalo o najavljenim reformama i mjerama štednje.
– Apeliramo da se zdravstvena reforma provede stvarno i sadržajno u korist onih kojima je zdravstvena skrb potrebna, uvažavajući principe društvene solidarnosti i pomoći onima kojima je ta pomoć najpotrebnija – poručili su iz stranke, naglasivši kako je ispalo da se ‘cijela reforma svodi na uvođenje novih i povećanih nameta, koji će najviše ugroziti one s najvećim potrebama za zdravstvenu skrb i njegu’.

Umirovljenici smatraju i da se reforma pravosuđa već dugo najavljuje, ‘a svjedoci smo da se s mjesta ne miče’, dok su za najavljeno zamrzavanje plaća, ali samo nekima.
– Ne onima na minimalcu ili nešto iznad njega. Da onima koji kupuju jahte i skupe automobile, menadžerima s visokim plaćama, pomodnim skijašima i sličnima. Država ima način i sredstva da to provede, pa zato apeliramo da to i učini – poručili su iz HSU-a.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Obilježena 31. godišnjica napada na Karlovac: Na današnji dan izgubljeni su prvi prijatelji i suborci na ratištu