Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac HANŽELOV DEMANTI Podijeli

“Vijećnik i njegova platforma, kad bi imali priliku, sve nas bi vratili u vrijeme pred 77 godina kad je vlasništvo oduzimano preko noći”

Za razliku od dotičnoga, g. Hanžel je dugogodišnji uspješni poduzetnik koji osjećaj za grad i zajednicu manifestira da zapošljava ljude

-Riječ je o sasvim jasnom pokazatelju da bi ovaj vijećnik i njegova stranka ili platforma kada bi imali priliku, sve nas željeli vratiti u vrijeme pred 77 godina kada je vlasništvo oduzimano preko noći i isključivo političkim odlukama. Gospodin Hanžel ne bavi se politikom i odlučno odbija sudjelovati u bilo kakvim političkim prepucavanjima.

Ovo je tek dio iz demantija kojeg je u ime Nikole Hanžela podnio Odvjetničko društvo Olujić, Pezić i partneri, a nakon jučerašnjeg istupa gradskog vijećnika Možemo! Dobriše Adameca.

Naglašavaju kako je riječ o privatnoj parceli u vlasništvu društva Lana Commerce, uklonili su ga djelatnici Zelenila i u skladu s pravilima postupanja društva. Navode i da su tvrdnje Adameca da g. Hanžel nema osjećaja za grad i zajednicu promašen i netočne, jer “za razliku od dotičnoga, g. Hanžel je dugogodišnji uspješni poduzetnik koji svoj osjećaj za grad i zajednicu manifestira na način da kroz trgovačka društva u svom vlasništvu zapošljava ljude”.

Cijelo priopćenje/demanti pročitajte ovdje:

 

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’