Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Život PRIPREME ZA MASKENBAL Podijeli

Za 22. ozaljski maskenbal otvorene prijave

Za one koji žele biti u ozaljskoj maskiranoj povorci

Tradicionalni 22. ozaljski maskenbal održat će se ove godine  3. ožujka, a do 25. veljače traju prijave svih koji u njemu žele sudjelovati.

Maskenbal će se održati na Trgu braće Radić s početkom od 14  sati. Vesela povorka krenut će prema pozornici od prostorija TZ Ozalj (popularna „Humička“) preko trga do pozornice na kojoj je organiziran zabavni program. Glavni program počinje u 14:30 sati dječjim maskenbalom, nastupom vrtićkih skupina i djece nižih razreda OŠ Slava Raškaj iz Ozlja. Nakon njih, od 15:30 sati nastupiti će i odrasli.

22.Maskenbal organizira Grad Ozalj, uz partnere KUD „Katarina Zrinski“ i UDVDR – ogranak Zrinski i Frankopan Ozalj

Kao i prošle godine, meštri ceremonije su Nikola Čulig – Frenky iz Vrhovca i radijski voditelj Damir Dado Valent, koji će dijeliti nagrade i zabaviti sve okupljene. Posebni gosti su Krašićke mažoretkinje i Karlovački bubnjari Carolosboom, koji će svojim ritmovima, uz pjesmu i ples, najaviti proljeće, otjerati zimu i obilježiti zajedništvo ljudi ozaljskog kraja.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u maskiranoj povorci mogu se prijaviti do 25.veljače slanjem podataka na ozaljgrad@gmail.com a dodatne informacije mogu dobiti na telefon 047/731-066.  Grad Ozalj poziva i sve zainteresirane izlagače (obrti i OPG) za predstavljanje svojih proizvoda na maskenbalu da se također do 25.veljače prijave na ozaljgrad@gmail.com.

Pročitajte i ovo

VODA JE ŽIVOT

Peticija MOST-a: Želimo vodu u Ustav, potpisivanje i u Karlovcu