Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac JAVNI POZIV Podijeli

Za Dane piva moguće zakupiti prostor na Promenadi, uz Edison, na Foginovom i ŠRC-u

Zainteresirani se moraju javiti u tvrtku Mladost

Gradska tvrtka Mladost d.o.o. kao jedan od izvršnih organizatora ovogodišnjih Dana piva objavila je Natječaj za zakup javnih površina i montažnih objekata ugostitelja i trgovaca na Danima piva Karlovac 2019.

Riječ je o sljedećim lokacijama
1) Šetalište dr. Franje Tuđmana, zgrada „Kina Edison“ i lunapark na igralištu Sokolskog doma
2) Foginovo kupalište
3) ŠRC Korana

Pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti koji žele sudjelovati na Manifestaciji da svoje prijave podnesu do 08. srpnja 2019. do 10 sati na adresu MLADOST d.o.o.Natječaj je objavljen na web stranicama Grada Karlovca www.karlovac.hr , tvrtke Mladost  www.mladost-sport.hr, i Turističke zajednice Karlovca www.visitkarlovac.hr, a rezultati natječaja će biti poznati do 11. srpnja 2019, poručuju iz Grada Karlovca.

Pivo, gastronomija, raznovrstan glazbeni izričaj te dobra zabava za sve uzraste osnovne su smjernice novog koncepta Dana piva koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu“ Hrvatske. Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi, organizatori su se odlučili i za ŠRC Korana na kojem će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj te Foginovo kupalište, gdje će biti festivalski kamp. Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac.

Pročitajte i ovo

Vatrometom konfeta otvoren Advent u Karlovcu. Božićno selo apsolutni hit