Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Odgođen je završetak radova, ali to ne znači da nema napretka na osječkom Pampasu. Ono što bi trebalo biti najljepše nogometno zdanje ovog dijela Europe svakim danom sve je bliže svome završetku, a otkrivaju to i snimke iz zraka na gradilište novog stadiona NK Osijeka. Stadion ce biti u potpunosti natkriven s 12.850 mjesta i opremljen modernom tehnologijom. Uz stadion ce se nalaziti i nogometni kamp te nekoliko pomoćnih terena, najavljeno je davno, a nedavno je potvrđeno kako će se vrpca na otvaranju novog stadiona prerezati vjerojatno tek u ljeto 2022. Razlog? Korona je usporila nabavu materijala i cjelokupne radove na novom stadionu.  Srećom, dobri stari Gradski vrt i dalje zdušno očekuje svoje igrače, makar i praznih tribina posljednjih mjeseci, no ne zadugo. Osijek je, naime, najavio odluku HNS-a pa će tako od utakmice s Goricom Osječani moći na svoj Gradski vrt. Besplatan ulaz do kraja jeseni imati će svi navijači Osijeka koji su prošle sezone kupili godišnje ili polugodišnje ulaznice, uz napomenu da moraju ponijeti i pri ulasku u Gradski vrt pokazati svoje iskaznice. Tribine su ograničene na 30 posto kapaciteta, a na dan utakmice bit će u prodaji i 500 jednokratnih ulaznica. Pampas u pola godine od same zemlje do tri tribine na nogama Možda nije bilo moguće u realnom vremenu predvidjeti što će se događati, da će ogroman novac biti nošen šefu Janafa, ali kad se to dogodilo, pitanje je zašto ta priča nije prekinuta, pita se predsjednik Milanović: Ja sam bijesan, a Plenković je taj koji je nervozan Uz pomoć Cardi B, Megan stoji iza jedne od najprovokativnijih pjesama godine. Hit 'WAP' krase eksplicitan izričaj te pojavljivanje Kylie Jenner, a lome se koplja oko toga slavi li ovaj singl feminizam i žensku seksualnost. Magazin Time proglasio je 100 najutjecajnijih osoba godine, na coveru je kontroverzna reperica Ide se u izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, a mi smo tražili da se u njega uvrsti niz članaka kojima će se obvezati načelnici, gradonačelnici i župani da pokažu kako se troši novac, poručio je Hrebak Hrebak: Lokalni čelnici moraju uživo pokazati kako troše novac

Karlovac Županija Podijeli

Zahtjeva skoro 9 puta više nego sredstava

Naime, u proračunu je za te namjene predviđen milijun i pol kuna, a na natječaj za njihovu dodjelu stigli su zahtjev teški 9 milijuna kuna!– Pristiglo je 228 zahtjeva u kojima potencijalni korisnici od nas traže 9,006.941 kunu. Mi kroz tri stavke imamo na dispoziciji 1,550.000 kuna – kaže pročelnik Željko Šančić. Sredstavima koja će […]

Naime, u proračunu je za te namjene predviđen milijun i pol kuna, a na natječaj za njihovu dodjelu stigli su zahtjev teški 9 milijuna kuna!
– Pristiglo je 228 zahtjeva u kojima potencijalni korisnici od nas traže 9,006.941 kunu. Mi kroz tri stavke imamo na dispoziciji 1,550.000 kuna – kaže pročelnik Željko Šančić.

Sredstavima koja će Županija iduće godine imati za kulturu, financirat će se kazališna, glazbeno-scenska, plesna i dramska umjetnost, književne manifestacije, likovne kolonije i izložbe, pomoći uređenje i opremanje ustanova i udruga kulture, te sakralnih objekata.
– Napravljen je plan koji bi trebao obuhvatiti sve domene rada, sve djelatnosti u kulturi, ali i čitav prostor Karlovačke županije – zaključio je Šančić.

Pročitajte i ovo

DAJ ŠAPU

Izbor za najmješanca grada Karlovca online. Prijavite svoje dlakavce do 30. rujna