Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport Županija Podijeli

Završena Zabavna otvorena škola nogometa

Svečano zatvaranje obilježeno je dodjelom diploma, priznanja i poklona svim sudionicima škole, a zatim su djeca, predvođena grupom "Gromice", zajednički otpjevala pjesmu "Kad si sretan". U razdoblju od 18. do 22. kolovoza 190 dječaka i djevojčica sudjelovalo je na nogometnim treninzima, koji su se svaki dan održavali od 9 do 13 sati, uz stručno vodstvo […]

Svečano zatvaranje obilježeno je dodjelom diploma, priznanja i poklona svim sudionicima škole, a zatim su djeca, predvođena grupom "Gromice", zajednički otpjevala pjesmu "Kad si sretan".

U razdoblju od 18. do 22. kolovoza 190 dječaka i djevojčica sudjelovalo je na nogometnim treninzima, koji su se svaki dan održavali od 9 do 13 sati, uz stručno vodstvo 12 trenera i 2 lidera.

Prva tri dana škola se odvijala na igralištu Nogometnog kluba "Ilovac" u Ilovačkoj šumi, a posljednja dva dana djeca su trenirala na igralištu Nogometnog kluba "Draganić".

Ovogodišnja Zabavna otvorena škola nogometa bila je šesta po redu u Karlovačkoj županiji, a u dvadeset škola u cijeloj Hrvatskoj ove godine je sudjelovalo oko 5 tisuća djece.

Pročitajte i ovo

IZBOR NAJBOLJIH

Štefica Pavlaković i Branko Pečaver najbolji sportaši Ozlja u 2019., kuglačice i kuglači Kupe najbolje ekipe