Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Život s epilepsijom nije lagan, a iscrpljujuća bolest onemogućava normalan život. Lijekovi su jedini koji mogu pomoći jer čak ni alternativna medicina nema toliku moć... Što će biti s njim? Sin mi je bolestan, želio bi imati obitelj Lako je upirati prstom u vanjskog neprijatelja, ali treba biti jednako dosljedan, jasan i transparentan i u trenutcima kad nije dobro, kad treba objasniti vlastite nelogične poteze i priznati vlastite pogreške... Odgovornost, snaga i karakter lidera dokazuju se u krizi... Birački odbor je prilikom prebrojavanja glasova na biračkom mjestu broj 6 utvrdio da je glasovalo ukupno 187 birača, dok je u glasačkoj kutiji bilo 195 listića Ponovljeni izbori u Raši prolaze mirno, pravo glasa ima njih 488 Luka Cindrić često, nažalost, nije fit kroz cijelu sezonu, isto vrijedi i za Arona Palmarssona, dok je Raul Entrerrios u 40. godini. Stoga je Barcelona, zlu ne trebalo, još malo pojačala svoju srednju liniju i do 2024. godine vezala jednog od najboljih mladih rukometaša svijeta, Slovenca Domena Makuca (20). Makuc, u kojem su svi odmah vidjeli nešto "balićevskog", otišao je iz Celja te će u Blaugrani nastaviti svoj razvoj koji je ponešto zapeo posljednje dvije godine. Odnosno otkako je u sezoni 2017./2018. sa 17 debitirao u Ligi prvaka među velikim dečkima, a fizikalije to konkretno nisu mogle pratiti. I tako će Barca na celjski i slovenski pogon jer iz Kielca je stigao Blaž Janc, tu je od ranije i Jure Dolenec, a portugalsko-brazilskog začina dali su najbolji mladi pivot svijeta Luis Frade, odnosno desni vanjski Haniel Langaro, onaj koji nam je u Kolnu utrpao devet komada. Ima se, može se. Barcelona dovela 'slovenskog Balića' za konkurenciju Cindriću

Sport Županija Podijeli

Završena Zabavna otvorena škola nogometa

Svečano zatvaranje obilježeno je dodjelom diploma, priznanja i poklona svim sudionicima škole, a zatim su djeca, predvođena grupom "Gromice", zajednički otpjevala pjesmu "Kad si sretan". U razdoblju od 18. do 22. kolovoza 190 dječaka i djevojčica sudjelovalo je na nogometnim treninzima, koji su se svaki dan održavali od 9 do 13 sati, uz stručno vodstvo […]

Svečano zatvaranje obilježeno je dodjelom diploma, priznanja i poklona svim sudionicima škole, a zatim su djeca, predvođena grupom "Gromice", zajednički otpjevala pjesmu "Kad si sretan".

U razdoblju od 18. do 22. kolovoza 190 dječaka i djevojčica sudjelovalo je na nogometnim treninzima, koji su se svaki dan održavali od 9 do 13 sati, uz stručno vodstvo 12 trenera i 2 lidera.

Prva tri dana škola se odvijala na igralištu Nogometnog kluba "Ilovac" u Ilovačkoj šumi, a posljednja dva dana djeca su trenirala na igralištu Nogometnog kluba "Draganić".

Ovogodišnja Zabavna otvorena škola nogometa bila je šesta po redu u Karlovačkoj županiji, a u dvadeset škola u cijeloj Hrvatskoj ove godine je sudjelovalo oko 5 tisuća djece.

Pročitajte i ovo

MALI NOGOMET

Ekipa Pizzerije Mamma mia slavila na malonogometnom turniru u Tuškanima