Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Županija ODGOVOR IZ ŽUPANIJE Podijeli

Županica: Komunikaciju smatram nepromišljenom i žalim, svatko tko me zna,zna da se nikom ne ismijavam

Neizmjerno mi je žao što, mogućim vađenjem tonskog isječka iz konteksta, moj rad i moj stav mogu biti prikazani u potpuno drugačijem, krivom svjetlu, poručuje županica

Na upit Radio Mrežnice o verbalnoj neumjesnosti tijekom pres konferencije na ušću Dobre u Kupu odgovoreno je predvečer i iz Karlovačke županije.

U odgovoru stoji:

Na Vaše pitanje odgovorit ću vrlo iskreno:ovu komunikaciju smatram nepromišljenom i zbog nje iskreno žalim. Međutim, riječ je o razgovoru u ležernom tonu na samom kraju konferencije za novinare. Svatko tko poznaje mene i prati moj rad zna da se nikome ne ismijavam, a osobito ne nimalo bezazlenim posljedicama koje nastaju zbog rada HE Lešće. Stav o konkretnoj problematici izričem još od 2012. godine kroz službeno obraćanje Grada Karlovca Karlovačkoj županiji, a jasno je potvrđen i sudjelovanjem pri javnom okupljanju građana u subotu 28.kolovoza ove godine uz obalu rijeke Dobre. Neizmjerno mi je žao što, mogućim vađenjem tonskog isječka iz konteksta, moj rad i moj stav mogu biti prikazani u potpuno drugačijem, krivom svjetlu, odgovara županica Martina Furdek Hajdin.

Pročitajte i ovo

SJEDI 5

Odličan uspjeh karlovačkih gimnazijalaca: Kada nešto voliš, ništa ti nije teško