Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac Županija Podijeli

‘Županijsko gospodarstvo nije u padu’

Predsjednik Gospodarske komore Zlatko Kuzman i predsjednik SSSH Karlovačke županije Nikola Badovinac oprečnih su stavova po pitanju najavljenog ‘zatezanja remena’ kojeg je najavio premijer Sanader.Kuzman je iznio i podatak prema kojem u prvih 9 mjeseci ove godine gospodarstvo Karlovačke županije nije u padu, a jedini problem bilježi drvo-prerađivačka industrija.U isto vrijeme, Badovinac smatra da vlast […]

Predsjednik Gospodarske komore Zlatko Kuzman i predsjednik SSSH Karlovačke županije Nikola Badovinac oprečnih su stavova po pitanju najavljenog ‘zatezanja remena’ kojeg je najavio premijer Sanader.Kuzman je iznio i podatak prema kojem u prvih 9 mjeseci ove godine gospodarstvo Karlovačke županije nije u padu, a jedini problem bilježi drvo-prerađivačka industrija.U isto vrijeme, Badovinac smatra da vlast i premijer sa štednjom moraju započeti pri vrhu, pa ukidati razne povlastice i tako utrti put štednji u državi.

Reforma zdravstva bila je druga tema. ‘Svi bi se liječili kao kod dr. Housa, a ne bi platili ništa’, slikovito je kazao Kuzman, dok je sindikalac Badovinac sa susreta s ministrom Milinovićem stigao pun dojmova. 

Radnici ili neradnici u Karlovačkoj županiji bila su treća tema. I dok šef Gospodarske komore Kuzman smatra da radikalno treba mijenjati i sustav, točnije način kako Zavod za zapošljavanje funkcionira, sindikalac Badovinac kaže da za njega nema neradnika, a problem je u nedostatku posla.

Dan sjećanja na Vukovar koji ujedinjuje Hrvatsku s jedne strane, te vječni antifašisti i njihove teme koje ju razjedinjuju, što se osobito vidi i na karlovačkom primjeru bili su zadnja tema.

Pobjednik ovotjednog ‘Indirekta’ je Nikola Badovinac koji je osvojio simpatije 2/3 slušatelja emisije.

 

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Obilježena 31. godišnjica napada na Karlovac: Na današnji dan izgubljeni su prvi prijatelji i suborci na ratištu