Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  28C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Život FINIŠ KAMPANJE Podijeli

7 mandata u 7. označava pobjedu Restart koalicije u cijeloj Hrvatskoj

Povećanje minimalnih plaća i mirovina, socijalnih davanja, reforma zdravstvenog sustava i pravosuđa… u programu

Sedma izborna jedinica je lakmus pobjede Restart koalicije u cijeloj Hrvatskoj, ponovio je danas u Karlovcu nositelj liste, SDP-ov Zlatko Komadina.

– Upravo njezina raznolikost predstavlja Hrvatsku u malom. Pobjeda u sedmoj, sedam mandata u sedmoj označava pobjedu Restart koalicije u cijeloj Hrvatskoj, naglasio je.

Restart koalicija se zalaže za decentralizirani model upravljanja javnim dobrima, prije svega hrvatskim šumama, ali i vodama.

– Gospodarenje šumama treba biti regionalno, a ne državno i središnje. Često kažem za naše Gorane, gdje je zeleno srce Hrvatske, tko u šumi živi od šume mora i živjeti. Prema gospodarenje, akumulacija zarada od eksploatacije šume mora razvijati kraj u kojem ta šuma jest, a ne da se trupci izvoze u Italiju dok naša prerađivačka industrija nema sirovine.

Programom okrenuti čovjeku

Socijaldemokrati se kaže, svojim programom okrenuti prema čovjeku, radu i umirovljenicima.

– Naš predizborni program je povećanje minimalne plaće, povećanje neoporezivog dijela, povećanje minimalnih mirovina i socijalnih davanja, reforma zdravstvenog sustava, pravosuđa – da bude pravda, a ne nepravda. Gospodarstvo prije svega, reprogramiranje dugova iz koronakroze, moratorij na kredite. Ne da se pomaže krupnom kapitalu nego zaposelnima i svakom građaninu, naglasio je Komadina.

Pročitajte i ovo

ZDRAV ŽIVOT

U Slunju danas 600 trkača na Rastoke Trailu