Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Crna kronika ZADARSKI SUD Podijeli

Ćelić pravomoćno oslobođen optužbe za prebrzu vožnju

Sud: ‘Bio je na službenom zadatku i nije ugrožavao druge sudionike u prometu’

Josip Ćelić, bivši zamjenik ravnatelja policije koji je bio snimljen u prekršaju 12. ožujka kako vozi brzinom većom od dopuštene u naseljenom mjestu, pravomoćno je oslobođen na Prekršajnom sudu u Zadru jer je ustanovljeno da u vrijeme kad je vozio tom brzinom, i kad ga je presretač ‘skinuo’, bio na službenom zadatku.
U postupku na zadarskom prekršajnom sudu, sutkinja je imala i uvid u to zbog čega je tog dana Ćelić bio na zadatku, međutim, s tog dijela rasprave je bila isključena javnost jer bi se time ugrozila tajna istraga policije u koju je sa svojim saznanjima bio uključen i Ćelić. Sutkinja je prihvatila taj argument i utvrđeno je kako se ni u kojem slučaju nije radilo ni o kakvoj obijesnoj vožnji tadašnjeg zamjenika ravnatelja policije, već je on naprosto žurio zbog potreba službe.

Zakon o sigurnosti prometa na cestama ‘i pokriva’ takve situacije, a pogotovo što Ćelić svojom vožnjom, iako je bila veća od dopuštenog ograničenja u naseljenom mjestu (iako u tom mjestu nema stanovnika) nije ugrožavao druge sudionike u prometu, te nije s namjerom da ikoga ugrozi vozio više nego što je dozvoljeno. U međuvremenu, USKOK je danas objavio da je protiv dvojice bivših zapovjednika zadarske postaje prometne policije, koji su taj predmet držali u ladici, pokrenuo istragu zbog zloupotrebe položaja.

Ćeliću se htjelo imputirati da je on svojim utjecajem kao zamjenik ravnatelja pokušavao stornirati prekršajni postupak. No, internom kontrolom MUP-a to se nije utvrdilo, ali su zato pokrenuti postupci i protiv policajaca koji su predmet držali u ladici, ali i onih koji su snimku presretača dostavili medijima.

Pročitajte i ovo

NIJE DRŽAO RAZMAK

Na A1 kod Draganića teško ozlijeđen pijani vozač (39)