Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Ministrica znanosti i obrazovanja i nezavisna kandidatkinja na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici Blaženka Divjak u četvrtak je u Krapini pozvala građane da prilikom glasovanja na izborima pogledaju rezultate, odnosno da gledaju „tko je radio, a ne tko je samo puno galamio”. „Na početku mog mandata prije tri godine, što se obrazovanja i znanosti tiče, doslovno smo imali spaljenu zemlju”, ustvrdila je Divjak te dodala kako je tada prevladavala rasprava oko ideoloških tema, dok je danas drugačija situacija. Nikad više novaca u školama, u tijeku je reforma, a za svu djecu u Hrvatskoj osigurani su jednaki uvjeti, istaknula je. U Krapinsko-zagorskoj županiji uvijek su, kaže, imali dobro podršku u svim reformama. „Ljudi su tu sigurni da se domoljublje iskazuje tako da se radi, da se ovdje ostaje i da se radi za one koji su nama najvredniji, a to su naši učenici, djeca, studenti”, rekla je Divjak. 'Treba gledati tko je radio, a ne tko je samo puno galamio' Trener Intera Antonio Conte je opet složio svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu' Bezosovi prihodi od 56,7 milijardi dolara samo ove godine naglašavaju rastući jaz između bogatih i milijuna onih koji gube posao zbog najgoreg ekonomskog pada od Velike depresije Bezos je povećao bogatstvo Glasači će moći svog favorita birati do subote, a izborna kampanja ima cilj da se neovisnim, demokratskim i izrazito izravnim i nenamještenim glasovanjem odabere Najlokomotivu 2020. godine Muzej vlakova 4. srpnja poziva na 'Lokomotivne izbore 2020.'

Karlovac JAVI SE Podijeli

Natječaj za šefa Turističke u Karlovcu do 8. prosinca

Svi s nestrpljenjem očekuju novog šefa Turističke. Hoće li imati plavu ili crvenu knjižicu, pita se oporba

Natječaj za novog šefa Turističke zajednice Karlovca bit će raspisan do 8. prosinca.

Jedan od uvjeta za prijavu bit će i tri godine rada u turizmu, a svaki kandidat moći će se predstaviti Turističkom vijeću. Sve to najavio je danas karlovački gradonačelnik Damir Mandić. On je podsjetimo, s mjesta šefice Turističke nedavno smijenio Tihanu Bakarić, nezadovoljan rezultatima, izjveštajima i konkretnim potezima.

O razlozima smjene Bakarićeve zanimao se danas i SDP-ov Dubravko Golubić kojeg je najviše zanimala boja knjižice koju će budući čelnik morati imati.

-Neću ljude dijeliti po knjižicama, crvenim, plavim ili žutim, već po referencama, ne brinite. Natječaj će biti transparentan, rekao je Mandić.

Pročitajte i ovo

U PETAK I SUBOTU

Geotehnički istražni radovi na klizištu sv. Ana