Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Županija MEĐUNARODNI SAJAM Podijeli

Pet tvrtki iz Karlovačke županije na ovogodišnjem EKOBIS-u

Međunarodni sajam ekologije u Bihaću već 16 godina okuplja tvrtke iz prehrambene, drvne, tekstilne, ali i ekološke industrije i djelatnosti

PPK karlovačka mesna industrija d. d., DS Smith Plastics Karlovac d. o. o., Energy Pellets d. o. o., Express d. o. o. i OPG Gostović tvrtke su koje će od 13. do 15. rujna predstavljati Karlovačku županiju na 16. Međunarodnom sajmu ekologije EKOBIS 2018. u Bihaću

Izlagat će na zajedničkom štandu HGK-a u organizaciji karlovačke komore.

EKOBIS je sajam izložbeno-prodajne orijentacije namijenjen tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne i drugih industrija i djelatnosti, a posebno onih koje se bave ekološkom proizvodnjom hrane te proizvodnjom ekoloških tehnologija i opreme za zaštitu okoliša.

Uz izlagački program ovaj sajam nudi i bogat stručni program u kojem je središnje događanje već tradicionalna Međunarodna konferencija o regionalnoj suradnji, ove godine s temom “Poljoprivredna proizvodnja i prehrambena industrija“.

S obzirom da Županijska komora Karlovac ove godine obilježava 20. obljetnicu potpisivanja sporazuma o suradnji s bihaćkom komorom, bit će ovo prilika i za razgovore o unaprjeđenju dosadašnje suradnje te o planiranoj konferenciji o prometnom pravcu Novo Mesto – Karlovac – Bihać.

Foto: ekobis.info

Pročitajte i ovo

DOZNAJEMO

358 stabala hrasta lužnjaka koji će biti srušeni u Pojatnom vrijedni su pola milijuna kuna i ostat će u Hrvatskoj