Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Županija ADVENT NA MREŽNICI Podijeli

Ples najmlađih, a prvi dan zime donosi i klizanje?

Dugoreški led čeka svoj klizački par poput onog legendarnog Torville – Dean iz Sarajeva 1984. koji je ostavio bez daha svojim plesnim umijećem

Show nastupi i animacija River Dance Karlovac te plesne radionice POU Duga Resa obilježili su večer na Adventu u dugoreškom amfiteatru, ali što je još zanimljivije, i dolazak vatrogasaca s cijevima za  vodu za toliko očekivan početak rada klizališta.

Najmlađi su se unatoč zimi pobrinuli za dobar nastup na pozornici te prikazali svoje plesno umijeće, dok su vatrogasci sa svojim cijevima izazvali pravi interes posjetitelja. Bude li sve kako treba klizalište, točnije staza za klizanje, trebala bi proraditi baš na prvi dan zime. Podsjetimo, gradonačelnik Boljar najavio je besplatno klizanje za mališane iz vrtića te osnovnih škola pa ne čudi zato što svi upravo ovaj sadržaj s nestrpljenjem očekuju. Hoće li svi zainteresirani uspjeti stati na klizačku stazu i imati dovoljno mjesta, manje je bitno od odgovora na pitanje: Kad će klizanje?

Tko će imati čast i otvoriti klizalište također je manje bitno, a hoće li dugoreškim ledom zaplesati i kakav par poput legendarnog Jayne Torvill i Christopher Dean koji su na Olimpijskim igrama izveli sjajan Bolero i prvi dobili sve šestice, vidjet ćemo.

Pročitajte i ovo

SRETAN ROĐENDAN

Šumarsko drvodjeljska škola Karlovac proslavila 75 godina rada: Jedini u Hrvatskoj obrazuju meteorologe