Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Karlovac VAŠA VIJEST Podijeli

Pokojnici na smetlištu na groblju Dubovac

Iskopani lijesovi, osim što su ružna slika na sred groblja, mogu biti i ozbiljan javnozdravstveni problem

Jeziva slika iskopina posmrtnih ostataka iz grobova koje zaudaraju i nikako ne spadaju u civilizacijsko postupanje trenutna je na groblju Dubovac u Karlovcu. 

Kako dalje javljaju građani, “uz jako ružnu sliku iskopanih lijesova na smetlištu, što nije ni civilizacijsko, ni etično, nema trunke pijeteta prema pokojnima, uz ružnu sliku predstavlja i javno zdravstveni problem”. Zato apeliraju na gradsku vlast, ali i sve druge nadleže službe da što prije nešto poduzmu.

– Mole se odgovorni iz Gradske uprave, nadležne inspekcije da hitno poduzmu potrebne mjere da se sredi stanje na Katoličkom groblju Dubovac kojim upravlja Zelenilo. Na sred groblja jezive su slike iskopina posmrtnih ostataka iz grobova , koje jako zaudaraju i nikako ne spadaju u civilizacijski način zbrinjavanja pokojnika. Ovo je javni apel odgovornima da se počnu brinuti o groblju na civilizacijski način, a građanima da mogu jednog dana oni i njihovi najmiliji završiti na smetlištu.
Postavlja se i pitanje može li ovakovo groblje biti u Udruzi znamenitih groblja Europe ASCE. Odgovor je NE MOŽE, kažu ogorčeni Karlovčani.

Pročitajte i ovo

ZAHLADILO JE

Gradska toplana počela grijati Karlovčane