Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Karlovac SJAJNI PROJEKTI Podijeli

POUKA ojačana sjajnim certifikatima spremna za tržište: U utorak dan EU projekata za one željne uspjeha

Dan otvorenih vrata europskih projekata POU Pouka ima u utorak od 16:00 do 18:00 sati

Provedbom projekta „Standardima do prepoznatljivosti“, Pučkom otvorenom učilištu Pouka iz Karlovca dodijeljeni su međunarodno priznati certifikati ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Opći cilj projekta jest doprinijeti gospodarskom rastu i razvoju unapređenjem konkurentnosti mikro poduzetnika, dok je specifični cilj projekta povećanje konkurentnosti Pouke na tržištu obrazovanja za odrasle osobe uvođenjem normi ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, kako bi Učilište postalo prepoznatljivo po kvalitetnoj usluzi koju pruža korisnicima.

Smatra se da su za osvajanje tržišta potrebna tri elementa: kvaliteta, rok i cijena. Dok se rok dogovara, a o cijeni pregovara, kvaliteta je stavka koja treba biti posve neupitna i dokazana. Budući da je vizijom poslovanja Pučkog otvorenog učilišta Pouka predviđeno kontinuirano podizanje kvalitete obrazovanja i obrazovnih programa, što pridonosi zadovoljstvu polaznika, Pouka je u studenom 2018. godine započela s provedbom projekta „Standardima do prepoznatljivosti“.
Tijekom godine dana provedbe projekta Učilište je u svoje poslovanje uvelo sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 čime je usvojilo procesni pristup u razvoju, primjeni i poboljšanju djelotvornosti sustava upravljanja kvalitetom. Uvođenjem promjena, Pouka svojim polaznicima pruža još kvalitetniju uslugu u području obrazovanja i cjeloživotnog učenja.
Danas se očekuje da svaka organizacija u svoje poslovanje uključuje aspekte brige o okolišu kao bitne odrednice u svom razvoju. Stoga je Pouka, u skladu s vlastitim usmjerenjima i politikama zaštite okoliša, dobila certifikat za ISO 14001:2015. Ova norma, usmjerena na zaštitu prirode i očuvanje okoliša, pruža Pouci okvir za postizanje poboljšanja u području sprječavanja onečišćenja te zaštite prirodnih resursa.

Uvođenje ovih normi temelj je na kojemu će POU Pouka nastaviti graditi svoj sustav kvalitete i brige o okolišu. Time će osigurati zadovoljstvo svojih polaznika te se izdvojiti na tržištu kao jedno od rijetkih učilišta u Hrvatskoj i jedino učilište u Karlovačkoj županiji s međunarodno priznatim certifikatima.

POU Pouka će u svojim prostorima na adresi Šulekova 29, Karlovac u utorak, 29. listopada obilježiti Dan otvorenih vrata europskih projekata u vremenu od 16:00 do 18:00 sati.

Na Dan otvorenih vrata pozvani su svi koji žele saznati više o EU projektima koje provodi POU Pouka, poručuju iz POUKE.

Pročitajte i ovo

RADOVI

Dio Borlina sutra ujutro bez vode