Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Život OD SAD KAO U ZAGREBU Podijeli

Frozen 2 večeras otvara novo 3D kino u Dugoj Resi. Do kraja tjedna još 7 filmskih naslova

Nakon Snježnog kraljevstva slijede: Joker, Blizanac, Everest: Mladi Jeti, Gospodarica zla 2 i Doktor Sleep

Hrvatskom pretpremijerom filma Snježno kraljevstvo 2 u Dugoj Resi i službeno večeras s radom počinje 3D kino. Od sada u grad na Mrežnici stižu filmski hitovi isto kad i u kina diljem svijeta.

Projekt je realiziran s oko pola milijuna kuna s PDV-om koje je Pučko otvoreno učilište najvećim dijelom dobilo na natječaju Ministarstva kulture, pojasnio je ravnatelj Igor Črnugelj.

U zgradu Pučkog otvorenog učilišta, posebno njenu unutrašnjost, od 2013. do sad je uloženo 2,7 milijuna kuna. No, to je samo prva faza, kaže gradonačelnik Tomislav Boljar.

-Renovirana je kompletna zgrada, unutarnji dio Pučkog učilišta, pozornica, scenski dio, tehnički dio je sada gotov i kao šlag na toru je i službeno otvaranje 3D kina. Sljedeće godine planiramo kompletnu klimatizaciju i izmjenu stolica odnosno poanta je da ono što imate u Zagrebu tipa Cinestar, imate na isti način u Dugoj Resi.

Već ovaj tjedan zaredat će sjajni naslovi u dugoreškom kinu, devet projekcija, sedam filmskih naslova – i to u suradnji s tvrtkom Radar i njihovom KINO.hr mrežom.

Probna projekcija bila je u nedjelju. Angry birds su napunile kinodvoranu. Ništa manje ne očekuje se i u nastavku tjedna

-Ovakve stvari se ne događaju preko noći nego su rezultat višegodišnjeg rada, kaže direktor Radara Marko Pekić.

Ulaznice za kinopredstave u Dugoj Resi bit 25 kuna bez obzira jesu li 2 ili 3D. Samo će pretpremijere i premijere biti po cijeni od 30 kuna. Može ih se kupiti na blagajni kina ili on-line na KINO.hr.  Već danas isprobajte kako sve funkcionira ili u idućim danima kada će zaredati novi filmski hitovi. Do kraja tjedan bit će 9 projekcija odnosno 7 filmskih naslova

-Već mogu najaviti Ratove zvijezda koji će se ovdje prikazati pretpremijerno u Hrvatskoj. S obzirom da Amerikanci, uvijek nam to ide u prilog, otvaraju filmove petkom onda imamo filmove čak i dva dana prije američkih premijera. Znači, imamo Snježno kraljevstvo koje će se osim danas prikazati u još dva termina, zatim trenutno najgledaniji film u Hrvatskoj Joker, a kao još jednu demonstraciju tehnologije prikazujemo film Blizanac s Willom Smithom u 3D High Frame Rateu. To nije običan 3D nego 3D koji ima 60 sličica u sekundi. U nedjelju imamo dosta bogat obiteljski program. Matineju s filmom Everest: Mladi Jeti, slijedi nova Gospodarica zla također u 3D i film, ekranizacija romana Stephana Kinga, nastavak Isijavanja, Doktor Sleep.To je ovaj tjedan, a već sljedeći stižu novi naslovi, dodao je Pekić.

Projekcija Snježnog kraljevstva večeras počinje u 18:55. Pet minuta prije pretpremijerne projekcije u Zagrebu.

Pročitajte i ovo

NIJE DOBRO

Još 20 novooboljelih u Karlovcu. Većina povezana s crkvenim zborom