Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Život SLAVLJE ZA ZDRAVLJE Podijeli

Vikend za zdravlje: Festival zdravlja ove godine posvećen cijeloj obitelji

Stižu brojni stručnjaci koji će održati predavanja za zdravstvene djelatnike, ali i građanstvo, 22 izlagača zdravih proizvoda, RODA, Bolnica za medvjediće…

Program bogatiji nego lanjski bit će u petak i subotu na 2. Festivalu zdravlja Karlovačke županije.

U Hotelu Korana Srakovčić održat će se Stručni simpozij “Starenje – izazovi za zdravstvo i zdravlje” za zdravstvene djelatnike koji će okupiti brojne stručnjake iz Hrvatske i Slovenije. Šest besplatnih predavanja bit će održano i za građane.

Na platou hotela svoje proizvode ponudit će 22 izlagača mahom iz Karlovačke županije. Srednjoškolci će prezentirati svoje projekte, studenti s Medicinskog fakulteta stižu u Karlovac prvi put s poznatom “Bolnicom za medvjediće”.

Posjetitelje očekuju treninzi, vježbanje, ples, glazba, nagradne igre, a premijerno i koreografija oživljavanja. Izvest će ju u petak od 17 sati River Dance i djelatnici karlovačke hitne među kojima i najmedicinski tehničar Hrvatske Perica Vucelić.

Od 11 do 13 sati Udruga Vege Chandra podijelit će 200 zdravih obroka. Udruga RODA će educirati o pravilnom postavljanju autosjedalica, Crveni križ će također biti na raspolaganju građanima. Program će trajati oba dana od 9:30 do 19 sati.

– Dobrodošli su svi zato što je Festival zdravlja nešto dobro, veselo, zdravo, afirmativno, zato što mogu nešto naučiti, a ništa ih ne košta. Neka provedu jedan ili dva obiteljska dana na afirmativan način, pozvala je sve Valerija Žapčić predsjednica Udruge Karika koja organizira festival.

Pročitajte i ovo

RADOVI

Dio Duge Rese danas bez vode